Автор
Христина Кирилова

Рязък завой: Емрах ще се бие, оставя музиката?

Емрах е по-малкият син на Тони Стораро и също като брат си Фики е последвал пътя на баща си. Славата си обаче получи не толкова заради музикалните си изяви, колкото заради скандалните прояви около себе си.

Първо Емрах доби популярност покрай връзката си с фолкдивата Теди Александрова и още повече заради края ѝ. Припомняме ви, че певицата го обвиняваше във физическо насилие, както и баща му заради това, че е направил всичко възможно да ги раздели.

View post on Instagram
 

След това се заговори за проявите на Емрах на пътя и за опасно високата скорост, която развива по улиците със спортните коли, които получава от баща си. Най-младият Стораро не само не крие, че кара изключително бързо, но и дори сам публикува клипчета в социалните мрежи как буквално хвърчи по пътищата и вдига висока скорост за секунди.

Днес поводът да обърнем поглед към него е изказването му, че ще става боксьор, защото от малък изучава този боен спорт и винаги му е бил страст. "Мислил съм да се пусна на състезание, винаги съм го искал“, категоричен е наследникът на Емрах Стораро.

View post on Instagram
 

Оказа се, че по бокса го е запалил по-големият му брат Фики, който го е завел в залата за първи път.

Четете още: Ваня Джаферович се извини на зрителите на "Сървайвър", Стефани избяга