Автор
Антония Дамянова

Вижте очарователния син на тенис легендите Щефи Граф и Андре Агаси

Тенис легендите Щефи Граф и Андре Агаси са горди родители на 21-годишен син. Младият мъж може да се похвали не само със завидна харизматична осанка, но и със забележителен спортен талант.

53-годишната германка и 52-годишният американец с арменски корени бяха уловени от папараци да аплодират 21-годишния си син Джейдън от трибуните на стадиона в Южна Каролина.

Звездната спортна двойка присъстваше на първия бейзболен мач за сезона на своя наследник, който играе за отбора на USC (Университета на Южна Калифорния).

View post on Instagram
 


На фотосите щастливите родители, облечени в суитшърти с емблемата на отбора, се радват на победата на тима, в който играе сина им.

Очевидно атлетичните гени на Джейдън са започнали да проличават, въпреки че момчето е предпочело да се изявява в друг спорт, и то отборен, а не в този на родителите си.

Джейдън играе питчър (един от най-важните играчи на полето) и според всички спортни коментатори има изключителен шанс да постигне много в своя спорт, тъй като е наследил не само атлетизма на родителите си, но и тяхната непримиримост и борбен дух.

View post on Instagram
 


Освен Андре и Щефи, да подкрепи брат си беше дошла и сестрата на Джейдън – 19-годишната Джаз Ел.

Граф и Агаси неведнъж са споделяли в интервюта своя либерален подход към родителството. И двамата са признавали, че никога не са налагали на децата си да бъдат спортисти, както и че са ги оставяли сами да изберат това, с което искат да се занимават в живота си.

Не е тайна, че и двете тенис звезди са имали проблеми с жестоките амбиции на своите свръхвзискателни родители мениджъри и това неминуемо е дало отражение върху отношението към наследниците им.

Знаковата двойка от света на тениса сключи брак през 2001 г., а синът им се появи на бял свят само четири дни след като двамата си казаха „Да“ в Лас Вегас.

Второто име на 21-годишния Джейдън е Гил и е почит към бившия треньор на Андре – Гил Рейес, с когото тенисистът работи до пенсионирането си през 2006 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Брад Пит е сериозен с новата си приятелка и не му пука какво мисли бившата Анджелина Джоли