Автор
Теодор Муховски

Брад Пит е сериозен с новата си приятелка и не му пука какво мисли бившата Анджелина Джоли

Брад Пит оказва огромна подкрепа на своята приятелка Инес де Рамон, докато тя се занимава с развода си с бившия си мъж Пол Уесли. На Пит очевидно не му пука какво мисли бившата му съпруга Анджелина Джоли за новата му връзка.

59-годишният актьор, който все още е в разгара на собствената си горчива седемгодишна битка за развод и попечителство с 47-годишната Анджелина, започна да се среща с 29-годишната Инес през ноември миналата година и според източник, близък до звездата, двойката се е сближила невероятно много през последните три месеца.

Ексклузивно за DailyMail.com вътрешният източник разкрива, че Брад вече е запознал Инес с повечето от шестте деца, които дели с бившата си съпруга Анджелина.

Бившият съпруг на Инес, 40-годишната звезда от "Дневниците на вампира" Пол Уесли, официално подаде молба за развод на 17 февруари - пет месеца след като раздялата им беше потвърдена от негов говорител.



"Решението за раздялата е взаимно и е взето преди пет месеца. В момента те искат да запазят личното си пространство", заяви довереният източник още през септември.

Пол се представлява сам при развода и заявява в молбата си, че четиригодишният им брак е приключил поради „непреодолими различия“.

Инес и Пол нямат общи деца, така че вероятно разводът им ще се окаже по-малко сложен от този на Брад, който води дълга и много объркана битка за попечителство с Джоли.

Източникът твърди, че Брад получава голяма подкрепа от Инес по време на продължаващата съдебна битка с Анджелина, дори и когато новата му изгора се занимава с разпадането на собствения си брак.

Инес прави същото за Брад, споделя близък приятел на актьора.
"Всъщност те се сближиха покрай разводите си и са в доста сериозни отношения".

Тя се е запознала с повечето от децата му, допълва вътрешният източник, визирайки шестте деца, които той има с Анджелина - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен.

"Връзката на Брад с Анджи беше такава катастрофа на високо ниво, а с Инес е точно обратното. Тя е без драма и много скромна.“

View post on Instagram
 


Що се отнася до това какво може да каже Анджелина за романса на Брад и Инес, източникът твърди, че „на него особено не му пука какво мисли Анджи. Всъщност той иска тя да знае, че е щастлив с новата си половинка.“

Носителят на "Оскар" не се притеснява и от бившия на Инес, Пол, който започна да се среща с 22-годишния модел Натали Зукърбърг по същото време, когато връзката на Брад и Инес стана публично достояние.

Брад не се интересува какво мисли Пол за него, нито какво мисли Пол за това, че той се среща с Инес - споделя източникът.

"Въпреки че Пол е извън играта, Брад и Инес ще продължат да го държат настрана.

През ноември Пит беше забелязан за първи път с Инес на концерта на Боно от „Ю Ту“в Лос Анджелис. Двамата бяха изключително нежни един към друг и бяха видени да се усмихват, докато се прегръщат.

Оттогава насам те са заедно по многобройни поводи, включително на партито за премиерата на последния филм на Брад "Вавилон" в Лос Анджелис.

Инес се появи и на партито за 59-ия рожден ден на приятеля си през декември.

"Те бяха много сладки и кокетни. Може да се каже, че тя го прави щастлив", казва източник, присъствал на партито, пред People.

По-късно същия месец Брад и Инес посрещнаха Новата година заедно с романтично бягство в Кабо Сан Лукас.

За съжаление Брад и Инес бяха принудени да прекарат Деня на влюбените разделени, тъй като в момента той е в Ню Йорк и снима последния си филм "Вълци" с Джордж Клуни.

Това обаче не попречи на Брад да покаже любовта си към нея. На специалния празник Инес беше забелязана пред работата си да изглежда много щастлива, след като получи огромен букет розови цветя, заедно с багета.

View post on Instagram
 


Изглеждаше, че е на седмото небе от щастие, когато излезе от офиса си, стиснала здраво керамичната ваза, в която бяха красивите божури. Тя държеше багетата под мишница и се усмихваше на очакващите я фотографи.



Четете още: Мария Бакалова ходи със сина на Мария Гроздева (Снимки)