Автор
Весела Георгиева

Половинката на Наум Шопов май издаде коя ще е победителката в "Ергенът"

Вторият сезон на "Ергенът" започна със скандали между момичетата. Рейтингът на предаването със сигурност и този сезон ще е висок до небето. Евгени Генчев впечатли зрителите и май ще се окаже по-успешен избор от Виктор.

Евгени наистина се е влюбил в една от участничките. Става въпрос за бесарабската българка Ирина, която е успяла да плени галантния пианист, който зад гърба си има десетки национални и международни награди, пише "Блиц".

Имаме доказателство, че Евгени и Ирина са станали двойка по време на предаването и все още се радват на пламналата помежду им любов. "Надявам се тук да намеря любовта", каза музикантът в първия епизод и приятелка на Ирина е направила стоп кадър на този момент и я е тагнала.



Половинката на Наум Шопов - Теа, сподели стори, в което се вижда Евгени на дивана, а до него е седнала брюнетка с гръб към камерата. Прическата издава обаче, че това е Ирина. Много е вероятно по време на формата двамата да са си станали близки с водещия и неговата половинка, която също бе в Турция по време на снимките на сезона.

Говори се, че Евгени и бил доста затруднен, имало е много целувки, но накрая само една дама е успяла да грабне сърцето му.

Преди месец Евгени и Ирина са били засечени от българи да се разхождат в Париж, което означава, че все още са заедно и любовта им не се е изпарила след приключване на формата...