Автор
Антония Дамянова

Как изглеждат сестрите на Синди Кроуфорд, които работят като учителки

Синди Кроуфорд, подобно на много други знаменитости и супермодели от 90-те, е родена в обикновено семейство. Когато бъдещата звезда на модния подиум се появява на бял свят на 20 февруари 1966 г., баща ѝ работи като обикновен електротехник, а майка ѝ – като продавачка.

Първоначално Синди свързва живота си не с модния бизнес, а с нещо, което няма нищо общо с него – химията. Връзката ѝ с модния свят е плод на абсолютна случайност. Синди е забелязана от вестникарски фотограф на студентска лятна бригада, докато бере царевица и се снима с красиво момиче. Тази снимка се оказва началото на кариерата на Кроуфорд. След един семестър в университета в специалност химия, тя напуска и започва своя звезден път.

View post on Instagram
 

Синди Кроуфорд със семейството си на рождения си ден

Днес Синди е на 57 години и е постигнала всичко, за което човек може само да мечтае. Шеметна кариера на модния подиум, милиони хонорари, щастливо семейство с Ранди Гербер и две деца – Кая и Пресли, които последваха вървят по стъпките на известната си майка.

Но не всеки знае, че Кроуфорд може да се похвали не само с прекрасен съпруг и деца, но и с две обчни сестри: Даниел, която сега е на 54 години, и 59-годишната Кристин.

Нека да припомним, че Синди имаше и по-малък брат, който почина много млад от левкемия. Но моделът винаги пази спомена за него в сърцето си.

Със сестрите си Синди винаги е изключително дълбока връзка, и днес трите дами са неразделни. Те често отделят време за семейна сбирка за разговори помежду си и с любимата си майка.

Синди Кроуфорд със сестрите си - Даниел и Кристин, и с майка си - Дженифър Сю Кроуфорд

Сестрите Синди нямат нищо общо с шоубизнеса. Даниел живее в Колорадо и работи в началното училище „Сода Крийк“. Със съпруга ѝ имат три деца. Кристин пък е учителка по математика и информатика. В момента тя работи като помощник преподавател в Denver Community College. Омъжена е и има двама сина.

И трите сестри многократно са признавали, че са много близки и че кариерата на Синди никога не е пречела на топлите ѝ отношения със семейството.

Четете още: Уникална Синди Кроуфорд! Чаровницата с бенката става на 57!