Автор
Кристина Кирова

Излагации от старите ленти: Меган изуми всички с тази рокля

Някога, някога, много отдавна, преди цели 5 лета, един принц се влюби в една бунтарка и двамата започнаха пътешествието си към "независимостта" и "далеч от светлините на прожекторите", а по пътя сътвориха цял куп пакости и две деца. Това е накратко животът на Меган и Хари, откакто се запознаха и решиха да минат под венчило, а след това да създадат и поколение след себе си.

Припомняме ви тези времена, защото обръщаме поглед към годежа на херцозите на Съсекс и по-специално към фотосесията, която запечата този красив и романтичен момент. И да - снимките са наистина приказни, а авторът им е Алекси Любомирски, но един детайл накара мнозина да се чудят и маят.

View post on Instagram
 

На кадрите двойката се разхожда в красива градина, ръцете им са преплетени, а усмивките не слизат от лицата им. Цял свят беше изумен от прелестните снимки, в същото време тази фотосесия беше част от осъзнаването на Меган какво ще бъде да се превърне в кралска особа и да се съобразява с протокола. Е, години по-късно видяхме, че не ѝ хареса, но тогава ситуацията беше различна и Маркъл се вълнуваше от неизвестното.

И докато днешните херцози пожелали годежната им фотосесия да изглежда семпла, достъпна и много двойки да могат да преоткрият себе си в тях. Но това което съвсем не се връзва на тази концепция е роклята на Меган, която съвсем не може да мине в графа "достъпна" за много жени по света.

Тоалетът, който не можем да отречем, че стои великолепно на Меган, е дело на Ralph & Russo и струва впечатляващите 75 хил. долара. Тюлената рокля със сигурност не е по джоба на милиони дами по света, за което е критикувана неведнъж в годините, в които се опитваше като кралска особа.

Дълго време тя беше обсъждана, заради изборите си на облекло, които никога не са били нискобюджетни. За разлика от Кейт, която много пъти е очаровала жените по света с достъпните си, но и много елегантни тоалети.

Четете още: Парис Хилтън разкри, че е била изнасилена от по-възрастен мъж, когато е била едва на 15!