Автор
Ева Григорова

Меган Маркъл е разстроена, защото Дворецът иска само Хари на коронацията!

В медиите се появиха слухове, че Меган Маркъл е изключително разстроена от факта, че Бъкингамският дворец ясно е заявил желанието си принц Хари да присъства сам на коронацията на неговия баща.

Смята се, че крал Чарлз иска цялото му семейство да бъде на церемонията. Въпреки това цялото медийно внимание е насочено към семейство Съсекс, откакто бяха пуснати документалната поредица по Netflix и мемоарите на хари - Spare, което притеснявало кралския ПР отдел.

View post on Instagram
 

Медиите наскоро разкриха, че Хари и Меган ще бъдат поканени на церемонията, но разривът им с кралското семейство, съчетан с датата на коронацията, съвпадаща с четвъртия рожден ден на сина им Арчи, остави въпроса за тяхното присъствие отворен.

Кралският коментатор Кинси Скофийлд каза пред Fox News: „Меган е разстроена и съкрушена, тъй като се чувства изключена от планирането. Меган смята, че дворецът се бори само принц Хари да присъства и не ги интересува дали тя ще се появи или не. И това не ѝ харесва.

View post on Instagram
 


„Отхвърлянето е една от най-големите несигурности на Меган. Тя не иска да бъде освирквана или унижавана в глобален мащаб, но разбира, че нейният имидж в Щатите увеличава стойността си с близостта ѝ до кралското семейство.“ - допълни тя.