Автор
Христина Кирилова

Нов скандал: Прея обидена след изгонването от Шоуто на Цитиридис

След скандала, който разтърси телевизия БТВ покрай началото на "Сървайвър", заради избора на водещ, а именно Ваня Джаферович, настъпи нова неприятна изненада за зрителите. Този път на фокус е "Шоуто на Николаос Цитиридис", което претърпя голяма промяна.

Изглежда, че продуцентите трудно се спират на една певица за бенда на шоуто, защото още след края на първи сезон вокалистката Цветелина Веселинова беше сменена с Прея. Гласовитата мулатка успя дълго време да се задържи на екран, но ето че дойде моментът и нейният момент. Зрителите са смаяни, след като стана ясно, че на мястото на Прея ще застане победителката от последния сезон на "Гласът на България" - Жаклин Таракчи.

View post on Instagram
 

Младата певица е фаворит на феновете на музикалното риалити, но така и не стана ясно защо тя трябва да измести Прея, която от своя страна коментирала пред близки, че екипът на предаването предпочел момиче, което е с по-добра фигура и "хубаво личице". Не е потвърдено дали това наистина са думи на певицата, но тя съвсем не отрекла, че Жаклин е талантлива и заслужено е спечелила симпатиите на зрителите.

View post on Instagram
 

Четете още: Съсипаха Алекс Богданска: Ние ти плащаме почивките, а ти ни пренебрегваш