Автор
Кристина Кирова

Тъмните тайни на краля: Чарлз III настани по милост брат си Андрю в къщата на низвергнатия Хари

Времето си минава, коронацията наближава, а тъмните тайни на крал Чарлз III изплуват една след друга. Най-шокиращата, която научихме днес е, че наследникът на Елизабет Втора лично е изгонил сина си принц Хари и снаха си Меган Маркъл от дома им Фрогмор Котидж и буквално ги оставил на улицата. Припомняме ви, че това беше единственият имот в Лондон и като цяло във Великобритания, който им беше разрешено да обитават.

Чарлз обаче, макар и многократно да е изтичала информация, че е помагал финансово на херцозите на Съсекс, след като заминаха за САЩ, всъщност ще се окаже, че вече е наистина суров с тях. Но не може да се каже, че е незаслужено, тъй като известието за изгонване на Меган и Хари от Фрогмор Котидж е било издадено дни, след като книгата на принца "Резервен" излязла на пазара, издават източници от Бъкингамския дворец.

Според информацията, Чарлз лишил сина си и съпругата му от жилище във Великобритания, за да настани брат си, принц Андрю, в него. Припомняме ви, че той също беше отлъчен от фамилията и беше принуден да прекрати дейността си като старши член на кралското семейство, след като беше обвинен в сексуално насилие. Кралица Елизабет обаче му подаде ръка в последните месеци от живота си и вероятно Чарлз следва волята ѝ. Ето защо, още миналата седмица, Андрю е получил ключовете от Фрогмор Котидж.

Говори се, че херцогът на Йорк за момента се съпротивлява на промяната и не желае да се настани в имението до Лондон, но въпреки това, в момента Меган и Хари са принудени да освободят къщата. Това е единственият имот, който беше на тяхно разположение в случаите, в които се налага да отсядат във Великобритания. Независимо дали Андрю ще се премести във Фрогмор Котидж, херцозите на Съсекс вече са длъжни да премахнат всичките си принадлежности от там.

Освен мемоарите на Хари, кралят прави този ход и заради наближаващата коронация, като "завършва" преместването на сина си и снаха си в САЩ, освен това е намек и по въпроса дали херцозите ще получат покана за историческото събитие.

"Това е официалният край за Меган и Хари във Великобритания и за тях е непосилно да се съпротивляват на изгонването им от Фрогмор", издават източниците от кралския двор.

Четете още: Излагации от старите ленти: Меган изуми всички с тази рокля