Автор
Пепа Попова - Пепита

Вярно е! Най-добрият подарък за 8 март е качествено прекараното време

Животът е кръговрат и рано или късно осъзнаваш, че щастието е в малките неща. Сигурна съм, че всички майки ще ви кажат, че едно от най-хубавите неща, които трябва да правят на 8 март, е да прекарват време с децата си. Разбира се, можете да поглезите тази специална за вас жена с големи и скъпи подаръци, букети цветя, да й организирате спа ден или уикенд, екскурзия и какво ли още не, но ако има нещо, което майка ви ще хареса най-много, това е времето с вас.

Истина, която добре знаем, но рядко истински осъзнаваме и материлизираме в действия към нашите майки, докато собсвените ни деца са още малки. В момента, в който децата ни отлетят като хвърчило от дома и пуснем спасителното въженце, както е редно, за да лети детето свободно и само и когато къщата се изпразни, осъзнаваме, че единственото, което искаме за 8 март, а и за всеки 8-ми, 10-ти или 20-ти ден от месеца е качествено време заедно с децата ни. В този момент осъзнаваме какви подаръци да правим и на своята собствена майка колкото се може по-често. ВРЕМЕ ЗАЕДНО! Срещи с повод и без повод... Разговори...

И какво по-хубаво от това да поканиш мама на чай за 8-ми март например – красиво, мило, топло и непретенциозно....

Организирането на подобно семейно парти дава повод да погледнем назад в годините и да си припомним някои от най-забавните и емоционални моменти, а и да поговорим за бъдещето напред. Защото мама винаги е искала и ще иска ти да си добре и дните ти напред да са светли. Сигурна съм, че знаете, че вашите планове са били винаги и нейни. Да свиря на пиано, да уча руски, а после английски, да вляза в избрания университет, да направя дом, да стана човек - тя винаги е била до мен и давала всичко и от себе си моите планове да се случат.

Денят на жената е един специален ден от годината, когато можем да кажем „Благодаря!“ на жената до нас за вниманието, за грижите, за обичта с мил жест и повече време заедно.

Точно за подобни интимни и красиви семейни моменти са специалните кутии на Castello. За месеца на жената познавачите на сирената, а и на добрия живот и качественото прекарано време ни представят ново звездно попълнение в колекцията на деликатесни сирена Castello – меко синьо сирене в иконичната за марката форма на полумесец.


Мекото синьо сирене Castello е създадено в Дания, по уникална рецепта и технология, която съчетава кремообразната текстура и деликатен вкус на бри сиренето с типичния богат вкус и аромат на сирената със синя плесен.

Oтличава се с висока масленост и кремообразна мека сърцевина, със звездовидно развита в процес на зреене синя плесен, която придава пикантност и характер.
Другата звезда на Castello във формата на полумесец е бри Castello Натюр Екстра.
Мекото сирене бри Castello Натюр Екстра е кадифено-гладко, с кремообразна сърцевина, в контраст с хрупкавата коричка от бяла плесен и богат, характерен за сирената бри вкус на пресни гъби.
Двете сирена се допълват идеално и са много атрактивни за поднасяне на дъска –двете половини на едно истинско кулинарно савършенство.

Съчетайте ги с ядки, плодове, крекери, нежен макарон, малка пикантна хапка, искрящо шампанско, чаша чай и много любов и стоплете майчиното сърце за дни наред с едно неповторимо преживяване.

(в материала има продуктово позициониране)