Автор
Весела Георгиева

Адел е луда от любов: Певицата вече мисли за второ дете

Четири години след като се раздели с първия си съпруг, Адел отново се носи на крилете на любовта. Даже някои медии в САЩ, където 34-годишната британска певица напоследък живее, твърдят, че се е сгодила за Рич Пол.

Двамата разкриха, че са двойка, преди 2 г. и оттогава са неразделни. Периодично се появяват слухове за техен годеж, заради красиви пръстени, които Адел слага на безименния си пръст.

Този път обаче нещата изглеждат различно.

View post on Instagram
 

За 41-годишния спортен агент това ще бъде първи брак, макар да е имал няколко сериозни връзки и да е баща на три деца, пише Varna24.

В интервю през юни той призна, че като млад родител не е можел да направи достатъчно за тях, защото е преследвал кариера, но сега нещата са коренно различни и с нетърпение очаква да бъде “различен баща". Самата Адел също заяви, че иска още деца.

“Никога не съм била влюбена по този начин. Аз съм обсебена от него", каза тя за отношенията си с Рич Пол. След това обясни, че е домошарка и стабилният семеен живот и помага да създава музика.

Този път тя изглежда много по-уверена в романтичните си отношения. Споделя снимки в социалните мрежи, придружава Рич на спортни събития и инвестира в имоти в САЩ, където е неговият бизнес и професионална среда. Твърди се, че тя вече е имала три луксозни къщи в Америка, преди миналата година да купи имението на актьора Силвестър Сталоун в Калифорния за 58 млн. долара.

View post on Instagram
 

То разполага с огромен парк, сграда с 6 спални и 9 бани, киносалон и фитнес, които двойката смята за свое основно жилище.

За разлика от други звезди, Адел не прави пари от спонсорирано съдържание в своите профили в социалните мрежи, макар да се радва на милиони последователи. Богатството и, което се оценява на около 180 млн. долара, е основно от продажбата на албуми и изнасянето на концерти.

Адел признава, че е “отворена да обича и да бъде обичана от някой друг", което я кара да се чувства уверена в себе си.

“Той е толкова забавен, весел и много, много умен. Направо е невероятно да го гледаш как върши това, което прави", разказа тя за Рич Пол в интервю през ноември.

Част от приятелите и в Лондон обаче се притесняват от начина и на живот в САЩ, от непрекъснатите купони, поляти с много алкохол.