Автор
Теодор Муховски

Парис Хилтън и съпругът ѝ замразяват ембриони, искат и момиченце

Звездното богато семейство Парис Хилтън и нейният мъж Картър Риъм работят усилено да си имат още едно бебе, но този път искат да е задължително от женски пол.
42-годишната Хилтън и нейният съпруг, който е бизнесмен и предприемач, са замразили ембриони по време на пандемията от Ковид-19, признава Парис.

"Картър и аз вече бяхме говорили за бъдещето, а след това дойде локдаунът, така че аз го попитах какво мисли за идеята да направим ембриони, а той отвърна: "Да, добра е идеята, хайде да го направим", разказва развълнувано Хилтън.
Те са замразили успешно 20 ембриона, като всичките са се оказали от мъжки пол.

View post on Instagram
 

Хилтън разпалено разказва, че са го направили цели 7 пъти и всичките били момчета. Шегувайки се тя изтъкна, че на практика двамата теоретично имали 20 момчета.

Но въпреки това те имат намерение следващото дете в семейството да е от женски пол, затова отново започнаха да създават ембриони, докато постигнат точно това.

"Само преди месец преминах през процеса, а сега очаквам с нетърпение резултатите, за да видя дали са се получили най-после момичета", каза Хилтън.

"Когато светът беше в "локдаун", осъзнах, че това е идеалният момент за тази стъпка. Обикновено прекарвам времето си в самолет около 250 дни в годината и реших, че трябва да подготвим всички ембриони и сега имаме тонове от тях, които просто чакат", пошегува се тя.

Да припомним, че Парис и Картър се ожениха през ноември 2021 г.

"Наистина искахме да се насладим на първата ни година от брака заедно като двойка, преди да се появят децата", каза русокосата фурия.

Двамата с Риъм посрещнаха първото си бебе на бял свят - синът им Финикс Барън Хилтън Риъм миналия месец, износен и роден от сурогатна майка.

View post on Instagram
 


"Винаги съм мечтала да бъда майка и съм толкова щастлива, че Картър и аз се намерихме", признава чаровната Парис.
"Толкова сме развълнувани да създадем нашето семейство и сърцата ни направо ще се пръснат от любов към нашето момченце".
Да им пожелаем успех и със следващото бебе.