Автор
Ева Григорова

Лиз Хърли разкри как майчинството е променило живота ѝ

Лиз Хърли е горда майка на 20-годишния Деймиън, а пред сп. HELLO! тя разказа как майчинството е променило възгледите ѝ за живота.

“Вярвам във воденето чрез пример. Синът ми ме е виждал да бъда напълно независима и да проправям своя собствен път през целия си живот“, споделя тя пред изданието.

Актрисата и нейният син имат много специална връзка, а наскоро тя спази обещанието, което му била дала, когато той бил по-млад. “Току-що продуцирах филм, наречен “Строго поверително“, който беше написан и режисиран от Деймиън“, казва тя. “Той започна да прави мини-филми, когато беше много малък – повечето от тях с участието на мен и други приятели на семейството – и винаги съм му казвала, че ще участвам в първия му истински проект, така че имам поддържаща роля и в този.” - допълни Хърли.

“Останалата част от актьорския състав е млада, великолепна и изключително талантлива, така че, стискам палци, хората да харесат филма. Все още сме в постпродукция и аз харесвам процеса. Възнамерявам да разработя и продуцирам още филми и Телевизионни предавания." - допълни тя.



В своето интервю Лиз сподели и как майчинството е променило из основи нейния живот. След като роди Деймиън, тя стопира успешната си актьорска кариера, за да се отдаде на грижа за него.

“Бях в средата на 30-те, когато родих сина си, така че бях навън в големия, лош свят от известно време и затова се чувствах добре, като си взех почти осем години почивка от снимките, за да мога да остана вкъщи с него. През това време започнах бизнеса си с бански костюми, Елизабет Хърли Бийч, преместих се в провинцията и отново се влюбих в градинарството." - разказва тя.

Всъщност тя смята, че именно градинарството ѝ е помогнало да се справи с трудностите в живота. “Да бъдеш в светлината на прожекторите има своите възходи и падения“, казва Хърли. “Благодарен съм за възходите и се опитвам да премина през паденията възможно най-елегантно. За щастие прекарвам възможно най-много време в градината си у дома на село, което винаги ми помага да поставям нещата в перспектива. Синът ми също предпочита провинцията“ - допълвя тя.

В своето откровено интервю Лиз разкри и кой за нея е най-големият ѝ успех: “Най-големият ми успех е, че останах сравнително здрав и запазих чувството си за хумор, докато преминавах през десетилетия на силно стресиращи и често донякъде нелепи приключения. Шоубизнесът и всички добри и лоши неща, които идват с него, не са за хора със слаби сърца."



Хърли е популярна и с работата си като глобален посланик на кампанията на Estée Lauder за борба с рака на гърдата, от която е част вече 27 години. Огромната тъга, която изпитва по повод смъртта на баба си, която си отишла от коварната болест, все още я стимулира да провежда кампании и да спасява животи на жени.

“Когато започнах, за рака на гърдата само се шушукаше“, казва ни тя. “Сега всичко е съвсем различно и за тази болест, която засяга една от осем жени и е най-диагностицираният рак в света, се говори открито.“

А кой е най-важният житейски урок на Лиз Хърли за жените? - "Бъдете добри към себе си и се грижете за здравето си. Жените са пазителите на света, но ако не се грижите за себе си, може да не сте там, за да се погрижите за другите."