Автор
Ива Петрова

Лиз Хърли разкри дали е правила секс с принц Хари

Елизабет Хърли открехна завесата около слуховете, нажежили мейдийното пространство на Острова през последните дни.

Става дума за плъзналата мълва, че тя е "красивата по-възрастна жена, живееща в провинцията", отнела девствеността на аристократа. Това се случва покрай истерията около предстоящите мемоари на принца "Spare" ("Резервния"), които се очаква да бъдат публикувани на 10 януари 2023 г.

Последните дни буквално се тресат под грохота на всичките повече или по-малко пикантни разкрития за кралското семейство на Великобритания, които стават публично достояние посредством сериала по Netflix. Някои дори нарекоха случващото се "вадене на мръсното бельо".

View post on Instagram
 

Та по въпроса с най-горещия слух - твърди се, че херцогът на Съсекс е разкрил кога и от кого е загубил девствеността си. Версията е, че по онова време Хари е бил тийнейджър и че въпросната дама е била по-възрастна от него. Говори се още, че мистериозната персона била не коя и да е, а Елизабет Хърли.

В ново интервю преди броени дни 57-годишната британска актриса беше попитана дали наистина тя е жената, за която Хари говорел. "Не, не бях аз. Не съм виновна. Ха-ха Абсолютно не", отговорила тя през смях. Според информацията тайнствената съблазнителка имала къща в Глостършър, близо до имоти на кралското семейство, където къща има и самата Хърли.

View post on Instagram
 

Източник, близък до кралското семейство, отбелязва пред "Мейл он Съндей", че автобиографията на принц Хари от 416 страници никак няма да се понрави на роднините му. "Кажете го така - тази книга няма да им осигури спокойна семейна Коледа", добавя той.

От своя страна представители на издателството Penguin Random House посочват, че книгата е написана със "сурова непоколебима честност" и се очаква да съдържа експлозивен нов материал, посветен на детството на Хари и неговия разрив с фамилията след срещата с Меган.

"Книгата е с много по-неприятни факти, отколкото хората предполагат", допълва друг източник пред изданието.

Биографът Том Бауър пък отбелязва пред "Сън": "Тази книга ще бъде или успех, или провал. Предполагам, че крал Чарлз е бил предупреден. Това, което крал Чарлз може да направи, е да задържи титлите за своите внуци Арчи и Лилибет. В крайна сметка той може да отнеме и титлите на Хари и Меган, но това би била доста драстична постъпка".



Предполага се, че заглавието на мемоарната книга се отнася до Хари, който е "резервният" след "наследника" принц Уилям, но според запознати думата, преведена на други езици, звучала зловещо. В Испания например автобиографията е озаглавена "In The Shadow" ("В сянката"), в Швеция - "The Other" ("Другията"), а в Дания - "The Reservist" ("Запасен войник").

От своя страна RadarOnline.com пишат, че Меган не била никак желана за снаха в кралското семейство.

Източници, близки до ситуацията, твърдят, че влюбеният Хари отчаяно искал да се ожени за американската актриса. Още тогава принц Чарлз, днес вече крал, и съпругата му Камила са се опитали да забранят сватбата.

И двамата били категорични, че Меган "не е подходяща за съпруга на Хари, а още по-малко - достойна за тяхното семейство".

Чарлз дори заповядал на малкия си сина "да се отърве от нея БЪРЗО!".

"Нахалната Камила не иска друг обикновен човек - като съпругата на Уилям - Кейт - да опетнява кралската кръв и да се опитва да промени монархията", отбелязва друг източник пред медията.

По думите му Чарлз дори заплашил да отреже щедрата издръжка на Хари, ако не се откаже от Меган. Хари обаче не само, че отказал да се подчини на командата на баща си, но и в крайна сметка се ожени за нея на 19 май 2018 г.

"Най-тъжната част от това беше този клин, който той създаде между мен и брат ми", казал Хари, когато съобщил на семейството си, че се отказва от кралските си задължения. Като реакция на думите му роднините му изпуснали нервите си и започнали да му крещят.

Какво всъщност е истина, и какво - слух, очакваме скоро да разберем от мемоарите на принц Хари.

Четете още: Прокобата на 'Аватар': зрители умират, след като са гледали новата лента