Автор
Ива Петрова

Милица от 'Ергенът' с услуги в OnlyFans срещу 6 долара на месец

Казват, че тихите води са най-дълбоки. Най-ранимата и емоционална участничка в "Ергенът" - Милица, се оказа скрита лимонка.

Секретарката, която на пръв поглед изглежда скромна и свенлива душа, е регистрирана в платформата за възрастни OnlyFans.

View post on Instagram
 


В профила си в пикантната социална мрежа Милица обещава всеки ден снимки и видеа, свързани с фетиши, шоу на живо и писане на мръсни съобщения. Оттам миловидната Мили дори предлага да оценява мъжки достойнства. И всичко това само срещу 6 долара на месец!

View post on Instagram
 

За съжаление на потребителите обаче, профилът ѝ към момента не е активен. За последно такъв е бил през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден.

В един от излъчените досега епизоди на "Ергенът" Милица призна, че е била освободена от работа. Причината за това обаче не е профилът ѝ в OnlyFans, а участието ѝ в романтичното риалити.

Към момента Мили демонстрира поведение на доста влюбчива и обидчива натура. Тя постоянно се разочарова от поведението на пианиста сякаш е единствената участничка в шоуто.

Да не забравяме, че нейният подарък към пианиста бе и един от най-странните, но и смели армагани, които видяхме досега в този сезон - гипсова отливка на гърдите ѝ, придружена с авторско стихотворение.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето на кого е била гадже Айлин от "Ергенът"