Автор
Христина Кирилова

Ако искате да имате истински жребец: Йогата прави мъжете 3 пъти по-издръжливи в леглото

Темата за мъжката издръжливост между завивките е винаги актуална. Е, господа, вече имате трайно решение на проблема - просто се поинтересувайте кое е най-близкото до вас студио за йога и започнете да го посещавате. Известно е, че спортът винаги е желателен, но специално йогата може наистина да ви превърне в богове в леглото. С един удар два заека - хем ще сте винаги във форма, хем ще бъдете завидно издръжливи по време на секс и ще се превърнете в мечтата на всяка жена. Да не говорим за менталните ползи от този спорт. Няма нищо по-отпускащо от малко разтягане, тишина и грижа за тялото.

Според различни проучвания, почти всеки трети мъж не издържа толкова време в леглото, колкото би искал той или партньорката му, което съответно води до раздразнение и понижава самочувствието му. А и знаем с какъв трепет говорят жените за господа, които са ги накарали да изпитат върховно удоволствие неколкократно, нали?

Експерти добавят, че освен практикуването на йога, половин час джогинг 5 дни в седмицата също повишава издръжливостта на мъжете с 2 минути и половина.

Йогата пък успокоява нервите и това също спомага за по-дългия полов акт, защото психическото състояние оказва голямо влияние.

Резултатите от проучванията доказват още, че спортът и особено практикуването на йога и тичането по половин час 5 дни в семицата, имат много по-добро действие, отколкото лекарствата, предназначени за лечение на преждевременна еякулация. Едно от най-известните е дапоксетин, което обаче има неприятни странични ефекти като хрема и световъртеж.

Експертите препоръчват още мъжете да правят упражнения специално за тазовото дъно, които също спомагат за издръжливостта в секса.

Четете още: 10 причини да се страхуваме от любовта