Автор
Ева Григорова

Пике планира сватба, а папараци щракнаха усмихнатата Шакира!

Жерар Пике планира сватба с новата си половинка Клара Чиа Марти, след раздялата му с Шакира, с която имаха 12-годишен романс.

Според статия, публикувана от списание Marca, бившият играч на Барселона може би съвсем скоро ще падне на колене пред 23-годишната студентка по PR, тъй като “те са много влюбени“.

View post on Instagram
 

Жерар и Клара живеят заедно от доста време в апартамент, който спортната звезда купи в елитен район в Барселона.

Говори се, че двойката вече планира сватбата си. “Те говорят преди всичко за това каква Клара би искала да бъде сватбата ѝ“, съобщава изданието, цитирайки Fiesta.

“Тя не иска да е голяма сватба, би искала да е нещо много интимно“, се съобщава още от публикацията.

Наскоро стана ясно, че Шакира планира да напусне Испания и да се премести за постоянно в Маями, след като тя и Жерар постигнаха споразумение относно децата си - Саша и Милан.

Преди време изпълнителката на Waka Waka разкри защо не се омъжи за футболиста, въпреки че бяха заедно повече от десетилетие и дори имат две деца.

"Това ме плаши много. Не искам той да ме вижда като съпруга, предпочитам да гледа на мен като на свое гадже", каза тогава Шакира.

View post on Instagram
 


Междувременно папараци щракнаха усмихнатата изпълнителка на летището в Ню Йорк. По време на пътуването тя бе в компанията на 10-годишния Милан и 8-годишния Саша.

Преди две седмици Шакира пусна поредната си песен, посветена на болезнената си раздяла с Пике. Тя е съвместен проект с Карол Джи и носи името “TQG“. “Като те видях с новата ти ме заболя, но вече съм сама, това, което изживяхме, е забравено и това те обиди“, пее Шакира в своя най-нов хит. “И дори животът ми се подобри, вече не си добре дошъл тук, това, което приятелката ти хвърли върху мен, дори не ме ядосва, аз се смея“ - продължава тя.

View post on Instagram
 


Колаборацията с Карол Джи идва малко повече от месец след като Шакира издаде „BZRP Music Sessions #53“ с DJ Bizarrap. Парчето също критикуваше Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти, с която се твърди, че е изневерил на Шакира. “Ти ми остави свекърите като мои съседи, медиите пред вратата ми и в дългове към Министерството на финансите“ и „Мислеше, че ме нарани, но ме направи по-силна. Жените не плачат повече, те печелят."