Автор
Антония Дамянова

Когато си дъщеря на Моника Белучи: Дева Касел облече 'гола' дантелена рокля – каква фигура!

18-годишната Дева Касел изглежда като ренесансова красавица. Порцеланова кожа, тъмна коса и женствена фигура – не можеш да откъснеш поглед от нея.

Очарователната дъщеря на Моника Белучи и Винсент Касел се снима за списание Wonderland. Тъмнокосата красавица с порцеланова кожа и бадемовидни очи изглежда като от картините на Ренесанса – истинска италианска нимфа!

View post on Instagram
 


Пред фотообективите на списанието Дева позира по черна дантела, която между другото отива не по-малко и на нейната майка.

Що се отнася до параметрите на нейната фигура, те са впечатляващи: вече на 18 години височината ѝ е 180 см, докато Моника е 171 см.

View post on Instagram
 


Дева вече е лице на парфюмите на Dolce & Gabbana – марка, която свързва с италианските си корени. „Дори и да живея по френския начин, все още се чувствам италианка. Извинявай, татко!“, шегува се тя в интервю пред Madame Figaro. Венсан Касел е роден в Париж и именно той е една от главните причини за няколкото години, които семейството прекарва във Франция.

Миналата година Дева бе посланик на Dior и присъства на колекцията пролет/лято 2022 за първи път тази година. Тя е r голям фен на работата на Мария Грация Кюри – артистичният директор на марката, нейните смели визии и цветни вдъхновения за всяко поколение.

View post on Instagram
 

„Това, което харесвам в модата е, че говори за нас, нашия живот, нашите проблеми. Привличаме възможността да създавам нови светове чрез дрехите и синергията, която се осъществява между модели, дизайнери и фотографи“, казва наследницата на Моника Белучи.

Четете още: Иман - ослепителната дъщеря на кралица Рания, засенчи майка си (Снимки)