Автор
Антония Дамянова

Шарън Стоун изуми феновете си с уголемени устни (Снимки)

Навръх рождения си ден – 10 март, Шарън Стоун реши да се пошегува с феновете си и най-вече с популярното залитане на много жени по света по шарановите устни.

А 65-годишната актриса сподели в социалните мрежи снимки, на които изглежда необичайно. Разрошената коса, небрежният халат и очилата, с които се е снимала обаче, бледнеят пред това, което грабна вниманието на последователите ѝ. Става дума за огромните изкуствени устни, имитиращи тези с хиалуронова киселина.

View post on Instagram
 


"Най-накрая го направих. Започвам новата си година в Холивуд", написа с чувство за хумор звездата.

Почитателите на актрисата, която е известна поддръжничка на естественото стареене и върл противник на пластичните операции, приветсваха с възторг шегата на фаворитката си. "Изглежда напълно естествено!", пише с доза закачливост един от феновете на Шарън.

"Първоначално не разбрах защо Шарън Стоун публикува снимки на Кортни Лав", "Боже мой, изпаднах в паника за пет секунди", коментира друг.

Шарън изненада още повече феновете си и като публикува архивна снимка от детството си. Освен от редица почитатели тя бе поздравена за личния си празник и от много знаменитости, сред които Антонио Бандерас, Наоми Кембъл, Тес Холидей и много други.

View post on Instagram
 

Четете още: Шарън Стоун: Живея с едни и същи гърди цял живот