Автор
Весела Георгиева

Уникалната Лейди Гага го може: ужасно секси в скъсани дънки и без грим на 'Оскар'-ите

Певицата спечели отново сърцата на своите фенове не само със сексапилния тоалет, с който се появи на церемонията, с милото си отношение към фотографа, който се спъна, докато я снима, но и с начина, по който излезе да пее - без грим и по скъсани дънки.

Певицата свали предизвикателната си черна рокля, изми грима и излезе на сцената за своето изпълнение по тениска, кецове и дънки. Без капка грим, пише Daily Mail.

View post on Instagram
 

Тя изпя номинираната за "Оскар" песен Hold My Hand от "Топ Гън: Маверик". Преди да запее, Лейди Гага призна, че песента е дълбоко лична за нея. "Мисля, че всички ние сме си нужни един на друг, имаме нужда от много любов, за да изживеем живота си".

И добави, че "на всеки от нас понякога му е нужен герой", но също така всеки един от нас може да бъде герой и сам за себе си.

View post on Instagram
 

Естественият непринуден вид на Гага беше в поразителен контраст с нейния бляскав тоалет на червения килим. Преди церемонията тя привлече вниманието с рокля на Versace - с мрежест корсет с дълги ръкави и корсетни панели, които плавно преминават в пола с ниска талия, разкриваща прелестната й фигура.