Автор
Антония Дамянова

Кортни Кокс за пластичните операции: Не осъзнавате колко зле може да изглеждате

За остаряването с помощта на филтъри и пластични операции откровено говори в епизод на подкаста Glass Angeles Кортни Кокс.

Актрисата повърди за пореден път мнението си относно естетичната намеса, изградено на базата на личния си опит, след като самата тя лично се бе подложила на такава преди години. Звездата, чийто нов филм "Писък 6" вече е в кината, призна, че като млада си е мислела, че изглежда състарена и затова се е подложила на филъри и операции, които изпъват кожата и осигуряват по-младежки вид.

View post on Instagram
 

За жалост резултатът от това не се оказал желаният от нея. Именно филърите 58-годишната звезда дава в отговор на въпроса, зададен ѝ в подкаста: "Коя е най-голямата ѝ грешка, която е правила през живота си".

Кокс не крие, че неведнъж е ползвала услугите на естетичната медицина, както и че многократно си е слагала инжекции с хиалуронова киселина. Първоналано, докато водела тази продължителна битка с времето, тя се възприемала наплъно нормално и не осъзнавала, че колко повече се подлага на въпросните корекции, толкова по-зле започва да изглежда.

View post on Instagram
 

"Започнеш ли да третираш лицето си по подобен начин, задействаш ефекта на доминото. Налага се да го правиш все по-често и ставаш зависим", признава тя. "Поглеждаш се в огледалото и си казваш: "О, това изглежда добре“, но не си даваш сметка как реално те виждат околните. Хубаво е, че филърите могат да бъдат абсорбирани и отделени и ефектът е обратим, защото за себе си мога да кажа, че съжалявам, че влязох в този омагьосан кръг и направих толкова глупости. Започнах, защото исках да се боря с остаряването и да изглеждам млада, но човек не може да избегне естествените процеси."

Наскоро актрисата от "Приятели" откри своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. На събитието я придружиха и двете ѝ близки приятелки и колежки от култовия сериал "Приятели" - Дженифър Анистън и Лиза Кудроу.

Четете още: Най-накрая се хвана на работа: Меган Маркъл посети приют за бездомни бременни жени (снимки)