Автор
Ива Петрова

Кристина от 'Ергенът' въртяла любов с Дани Петканов

Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто „Ергенът“ след злополучната ѝ "романтична" среща с Евгени, май е имала романс с не кой и да е, а с Дани Петканов, научаваме от "Уикенд".

Изданието съобщава за циркулираща из интернет пространството снимка, направена през пролетта на 2017 г. Това е малко преди "Лудия репортер" да свърже живота си с Александра Богданска. Според запознати Кристина и Петканов имали кратка и неангажираща сексуана афера.

Източник: 1chas.bg

По онова време русата адвокатка, която в момента мечтае да стане програмист, е правила опити да изгради кариера на малкия екран. Участвала е в рекламни клипове, както и в забавното шоу на Слави Трифонов „Вечерта на Северозапада“ в ефира на 7/8 TV.. В предаването Георги Милчев-Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски представят хумористични и интересни случки от бита и ежедневието на този район.

Наред с всичко това пламенната Кристина се е снимала и в два фолк клипа.

View post on Instagram
 

С опърничавия си характер и постоянно мрънкане красавицата от Бяла Слатина успяла да изнерви не само момичетата и пианистът, но и целия екип на риалити шоуто.

„Радвам се, че си тръгнах, а ако искате да знаете причината, нека Евгени да я каже, ако има смелост“, написа Кристина в Инстаграм дни след като напусна шоуто. Думите ѝ не неправиха добро впечатление на потребителите, които видяха в това евтин начин на адвокатката да изкара себе си наранена, а Евгени - виновник за нещо, останало извън полезрението на операторите.

View post on Instagram
 


Блондинката е завършила право в УНСС и е правоспособен юрист. Работи във фирмата на баща си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един бегъл поглед на профила ѝ в инстаграм може да накара да се запитаме дали риалити героинята намира време и за други изяви извън тези в кантората.

View post on Instagram
 


Четете още: Ергенът не издържа, хвана пушката, фенките му са във възторг