Автор
Христина Кирилова

Тя разби семейството ни: Хванах жена ми в изневяра с най-добрите ми приятели

Чували сме, че най-голямото наказание за един мъж е половинката му да флиртува или по-лошо - да му изневери с най-добрия му приятел. Но истинските сърцеразбивачки не се ограничават само до един, в днешната ни история ще разберете как една съпруга е успяла да влезе под чаршафите с най-близките другари на мъжа си, докато той не подозира абсолютно нищо:

"Със съпругата ми сме женени от 12 години и напоследък имаме проблеми, но се оказа, че ситуацията помежду ни е много по-лоша, отколкото предполагах. Никога не съм мислил, че тя е склонна да ми изневери, при това с най-добрите ми приятели. Шокиран съм!

Тя работи в една и съща охранителна фирма с единия от тях, аз съм полицай. През годините съм чувал от приятеля ми за цял куп афери и изневери, които се случват на работното им място. Включително за тройки и всякакви заигравки за една нощ. Жена ми мълчеше за тези неща и твърдеше, че не е забелязала нищо такова.

Никога не съм бил ревнив и понеже бракът ни беше щастлив, просто слушах историите, смеех се без дори да предполагам какво се всъщност се случва. Докато преди няколко месеца не започнахме да се караме. Един ден аз ѝ казах, че не можем да продължаваме със скандалите, особено когато дъщеря ни е вкъщи и се разстройва от спречкванията ни. Тогава тя се разкрещя и каза, че трябва да се разделим.

Бях шокиран и съсипан, но нямах друг избор, освен да се съглася. Известно време продължихме да живеем заедно и все пак се надявах, че има начин да оправим отношенията си и да се съберем. Но една вечер се прибрах от работа, докато детето ни беше при родителите ми и гледката, на която се натъкнах в хола ме срази - жена ми правеше секс с единия ми най-добър приятел, докато другият ги снимаше с телефона си. След това разбрах, че тя е спала и с двамата...

От този момент не мога да спя, не мога да ям, съкрушен съм. Тази жена разби семейството ни.", А.

Вие как бихте постъпили в такава ситуация?

Четете още: 6 признака, че носите 'венец на безбрачието' и как да се отървете от проклятието на самотата