Автор
Ива Петрова

Емилия: Трябва работа, само с устни и импланти не става

Поп фолк звездата Емилия бе гост на Светослав Иванов в предаването „120 минути“ по bTV. Пред водещия тя сподели съкровени мисли за успеха, сегашното поколение и любовта на живота си – Жорж Башур.

"За да бъдеш успял човек, трябва много да работиш, трябва постоянство, не е само до силиконовите устни и импланти“, заяви тя.

View post on Instagram
 


Що се отнася до младото поколение, според Емилия то не подражава нито на фолкпевиците, нито на актрисите, а търси лесния живот и не иска да се труди.

"Всички в моя бранш много се трудят, нищо не е постигнато ей така – някой да ти го даде на тепсия", допълни певицата.

View post on Instagram
 


"В момента се чувствам най-желана от моята публика, защото вече постигнах това да бъда свободна и то благодарение на моя съпруг. Постигнах вътрешна хармония. Преди винаги трябваше да се съобразявам с това в коя фирма съм“, сподели още тя.

Емилия се просълзи в ефир, след като в предаването неочаквано се включи съпругът ѝ. Той се обърна към любимата си с думите: "Здравей, любов моя, знам колко силно ще бъдеш изненадана от моето включване, но това е целта. Честито за новия ти проект. "Българи юнаци“ е факт – висока летва, голяма отговорност, но ти го можеш. Поднесе го в модерен стил украси го с български фолклор, смело… Господ обича смелите, а смелите си имат всичко. Обичам те!“

Изпълнителката, която на 21 март ще навърши 41 години, освен песни от попфолк жанра, пее и народни песни. Родената в Гълъбово певица започва да се занимава с пеене на 12-годишна възраст, а талантът ѝ я отвежда в музикалното училище в Широка лъка.

Има над 20 години на сцената – изнасяла е концерти по цял свят, включително в САЩ и Австралия. Има 13 издадени албума, носител е на много награди. Има три деца. Най-малкото е момиченце на 1 годинка от съпруга ѝ Жорж Башур.

View post on Instagram
 

Четете още: Диана Димитрова оттегли обвинението срещу Вергов: Свидетел разказва какво се е случило между двамата