Автор
Ива Петрова

Явор Бахаров вече може да си отдъхне: Свалиха обвиненията срещу него

Актьорът Явор Бахаров вече може да си отдъхне. Поне засега.

Прокуратурата е свалила обвиненията срещу него за притежание на наркотици. Това е заявил адвокатът му Любомир Таков, предаде вестник "24 часа".

Причина за прекратяване на разследването е малкото количество дрога (0,3 г), намерено у Бахаров, което е било примесено с тютюн.

Освен това актьорът съдействал на униформените, като на въпрос, зададен му от полицаите, дали държи забранена субстанция в себе си, той не отрекъл и лично я предал.

View post on Instagram
 

Това автоматично поставя случая с Бахаров в графа “маловажност”. Обвиненията са свалени, а досъдебното производство - прекратено. Новината бе потвърдена и от прокуратура.

Бахаров има солиден опит зад гърба си с полицията. През 2019 г. бе наказан с пробация заради хулиганство, а през декември миналата година, когато бе заловен да шофира след употреба на кокаин в Банско, получи условно наказание.

Това не е първото му провинение, свързано с шофиране под влиянието на опиати. През 2016 г. той отново бе хванат да шофира пиян край Созопол и бе осъден условно. Изпитателният му срок бе изтекъл обаче, преди да бъде спрян в Банско.

View post on Instagram
 

Четете още: Диана Димитрова оттегли обвинението срещу Вергов: Свидетел разказва какво се е случило между двамата