Автор
Woman.bg

Как да превърнете своята спалня в уютно и стилно място за почивка

Всички сме виждали красивите тапицирани спални и сме мечтали за техния комфорт. Сега имаме и още една причина да изберем именно тях и това е налагащата се модна тенденция, според която в близко бъдеще леглата с мека основа и табла определено няма да излязат от мода.
Такива модели сега са на върха на популярността - изглеждат стилно, правят пространството по-уютно и предразполагат към почивка. Независимо от стила, цветовата гама и като цяло, интериора на помещението, спалнята трябва да бъде максимално уютна и комфортна и точно това ни предлагат тапицираните спални.
Какво друго може да причислим към предимствата на тези легла?
Нека видим.


Отразяват най-новите модни тенденции

Голям плюс на меките легла е разнообразието от дизайни и стилови решения. Те изглеждат елегантно и много ефектно и могат да се впишат в почти всеки интериорен стил - от луксозната класика, до лаконичните скандинавски стилове.
Тапицираното легло може да бъде семпло, с малък заоблен гръб или обратно - голямо, с табла от меки панели почти до тавана.


Могат да променят атмосферата на вашата стая

Няма две мнения по този въпрос - тапицираната спалня внася в помещението изобилна доза уют. Тапицерията винаги е стилно и оригинално решение, което може да трансформира визуалния облик на цялата стая. Материята може да бъде велур, кадифе или екокожа и каквото и да изберете, тя ще направи стаята много по-интимна и топла.


Забравяте за неудобството

Комфортът е ключовата дума, която трябва да присъства в интериора на спалнята и вероятно това е първото нещо, за което се сеща всеки, когато се заговори за тапицирана спалня. Удобните мебели и уютният текстил са един от начините да се създаде комфорт и удобство в спалнята.
Край на неприятните съприкосновения с ъгъла на леглото! С тапицираните модели безопасността е гарантирана! А и нищо не може да замени допира с меката табла, когато вечер решите да се потопите в страниците на интересен роман.


Не само красота, но и функционалност

За разлика от другите спални, тапицираните имат още едно предимство и това е богатата цветова палитра, в която могат да се изработят. Към това може да добавим и вида материя, която също допринася много за крайния резултат, а той винаги е впечатляващ и изумително красив. За повече елегантност и стил, някои от моделите се украсяват с различни орнаменти и декоративни елементи.
И предимствата не спират до тук! Тапицираните легла притежават и завидна функционалност. Много от моделите са снабдени с място за съхранение, където удобно може да прибирате завивки, допълнителни възглавници и спално бельо.

Всичко, което споменахме до тук, е само част от предимствата на тапицираните спални на Мебели Виденов. Сред огромното разнообразие и богата продуктова гама на бранда ще откриете всичко за вашата спалня и не само. Тук може да намерите както отделни елементи, така и цялостни решения за всяко помещение от Вашия дом.

(в материала има продуктово позициониране)