Автор
Христина Кирилова

Евгени ли: Вижте кого целува Валерия от "Ергенът" (снимки)

Втори сезон на "Ергенът" започна наскоро и въпреки това надпреварата между момичетата става все по-усилена. За момента изглежда, че моделът Валерия има най-големи шансове да стигне до финал и дори да бъде победителка, но знаем, че риалити предаванията са пълни с обрати и нищо чудно някоя друга хубавица да се намести в сърцето и желанията на Евгени и настоящата му фаворитка да остане на заден план.

Известно е, че снимките на шоуто са приключили преди месеци и участничките вече знаят какъв е развоят на събитията, но пазят в абсолютна тайна тази информация от зрителите.

View post on Instagram
 

В същото време обаче Валерия по никакъв начин не загатва дали е стигнала до финал и дали изобщо е продължила отношенията си с Евгени след края на снимачния процес. Всъщност, тя дори не публикува снимки с него в мрежата, а вместо това показва любовта си, но не тази към хората, а към животните.

Валерия за отрицателно време даде ясно да се разбере, че е ревностен защитник на правата на животните и не гледа с добро око на тези, които не споделят възгледите ѝ. Ето защо между моделските ѝ фотосесии в профилите ѝ в мрежата, тя редовно публикува кадри на животинки, особено на такива, които имат нужда от помощ. Направи го и през последните два дни, в които сподели зов за съдействие за коте и куче, като показа как се гушка и дори целува второто четириного.

Историята на кучето Хачи е свързана с травмиращо събитие за него - то остава инвалид, след като понася удар от автомобил и в момента се нуждае от осиновител.

Четете още: Мони Зенгинер рече и отсече: Имам хубав ген, това по мен не са корекции