Автор
Христина Кирилова

Срамни тайни от миналото: Бонбонова и Габриела от "Ергенът" си делили един мъж

Въпреки че в момента зрителите са заинтригувани от втори сезон на "Ергенът", истината е, че участничките от миналата година все още имат скандални тайни за разказване. Две от тях, Благовеста Бонбонова и Габриела, признаха че са "баджаначки".

В подкаст двете разказаха, че са се оказали в обятията на един и същи мъж, вероятно по едно и също време. Става дума за бившата половинка на Блага, футболистът Пламен Димов, с когото е била във връзка няколко години, но накрая той я оставил заради друга жена.

View post on Instagram
 

Е, тази друга жена не е била Габриела, но пък се оказа, че е бил в интимни отношения и с нея. И вероятно става дума за периода, в който той все още е бил обвързан с Бонбонова.

Но вместо да изпитват негативни емоции една към друга, Габи и Блага са се сприятелили и дори заедно се присмиват на Димов и заявиха, че биха съжалили всяка жена, която се хване да бъде в сериозна връзка с мъж като него:

"Горко на жените, които ще се вържат на такива мъже и ще им вярват. Аз се радвам, че съм се опарила още навремето и сега съм доста по-бдителна със силния пол", заяви Бонбонова.

View post on Instagram
 

Габриела от своя страна шеговито добави, че понеже господата били дефицитна стока, вече било нормално да има един за няколко жени.

Четете още: Емилия: Трябва работа, само с устни и импланти не става