Автор
Ева Григорова

Фърги и лейди Даяна така се раздали в нощен клуб, че после ги арестували и изгонили

Сара Фъргюсън разказа как тя и принцеса Даяна се облекли като полицайки за нейното моминско парти през 1986 г. и призна, че вечерта е излязла извън контрол.

“Беше необикновено. Защото отидохме в този нощен клуб“, разкри 63-годишната Фъргюсън по време на последния епизод от Шоуто на Кели Кларксън.

Херцогинята на Йорк, която беше омъжена за принц Андрю от 1986 до 1996 г., си спомни, че е била изведена от клуба заедно с Даяна заради полицейското им облекло.

“Сервитьорът дойде при нас и каза: “Извинете, това е частен клуб и е за забавление и ние не обслужваме полицаи тук.“ Гледайки право в нас“, каза тя на Кели Кларксън.

Когато двете излезли от сградата, Фърги каза, че това бил единственият път, в който Даяна излязла от ролята си. “Когато излязохме по стълбите, една дама слизаше от таксито и Даяна каза: “Тя носи моята рокля“, спомня си Фъргюсън. “А аз й казах: „Дъч, не, не, не можеш да кажеш това, ние трябва да бъдем полицаи.“ Беше много смешно.“

Фърги, която наричала Даяна Дъч през цялото им приятелство, разкри, че проблемите не свършили дотук. По-късно бъдещите снахи били задържани за това, че са се представяли за държавни служители.

“Бяхме арестувани от полицията в парка“, каза херцогинята.

View post on Instagram
 


Фъргюсън си спомня, че покойната принцеса, която е била омъжена за крал Чарлз III от 1981 до 1996 г., не е била много притеснена от ареста.

“Тя просто се огледа в колата и видя чипс с опушен бекон и започна да си взема и да яде“, каза кралската особа. “И полицаят отпред каза: “Не можете да направите това.“ И след това в крайна сметка разбраха, че сме Даяна и аз.