Автор
Весела Георгиева

Вики от "Мастило" показа снимки от тайната си сватба

Виктория Терзийска, известна повече като Вики от "Мастило", разчувства последователите си в Инстаграм, споделяйки стари снимки от тайната си сватба.

View post on Instagram
 

"Това са снимки от нашата малка виенска сватба… Случи се на 23.03.2016, а след месец се роди дъщеря ни Маргарита! На сватбата си бяхме само аз и Петър, длъжностното лице, преводачка и един пианист, подстриган на култовата за 80-те прическа хипи, който дрънкаше на едно старо, но акордирано пиано “Somewhere over the rainbow”. Много се вълнувах, това си беше нашият момент… Без много хора, без излишна суета, без хиляди гости и свидетели. Не ме разбирайте погрешно, обожавам сватбите, но само да не е моята! Ако можем да преминем директно към купона и забавлението, това за мен е идеалният празник!", написа Виктория.

А после добави, че на 23 март тази година в София ще има концерт с "Мастило" и ще отпразнуват 7-годишнината от приключението, в което сами са се забъркали. "Това няма да е просто един обикновен концерт… Това ще е истинско събитие"!

View post on Instagram
 

Мъжът до певицата, Петър Величков, е шеф на голяма верига бензиностанции. Преди да се запознае с Виктория е имал съпруга, с която се развежда след 17 години брак и двама синове - Стефан и Християн.