Автор
Антония Дамянова

На седмото небе от щастие: Ваня Джаферович с фантастичен подарък от любимата си за 40-ия си рожден ден (Видео)

Ваня Джаферович, който в момента се изявява като водещ на 7-и сезон на риалити предаването „Сървайвър“ в Доминикана, отбелязва 40 години.

За рождения си ден хърватинът, върху когото се изля куп от критики заради специфичния му акцент, получи страхотна изненада от любимата си жена – Жени. Бившата плувкиня и настояща гримьорка дойде на острова специално, за да поздрави половинката си и да отпразнува заедно с него навършването на четвъртото му десетилетие.

View post on Instagram
 


За да накара избраника си да се почувства на седмото небе от щастие навръх личния му празник на 19 март, нежната половинка му направи неочаквана изненада – двамата се насладиха на красивите плажове на Доминикана с романтичен полет от самолет.

"Казват, че 40 е новото 20! Не знам дали е така. От години насам аз все се чувствам на 20. Ок, повече ме болят колене, махмурлукът все по-бавно минава, а и брадата ми е побеляла, но това са подробности. Най-важното за мен е, че въпреки всичките ми недостатъци, имам човек до себе си, който ме обича безусловно. По-голям подарък от това няма, но тя е решила да ме изненада с нещо, което винаги съм искал да направя… да летя. Благодаря на всички за пожеланията! Обичам ви", написа с огромна благодарност чаровният рожденик към споделеното романтично видео в профила му.

View post on Instagram
 

Бившият футболист е склонил да води предаването срещу 30 бона, припомнят от HotNews.bg. Това е пет пъти по-малко от предишния водещ – актьора Владо Карамазов. Именно по-ниският хонорар, който поискал, наклонил везните в негова полза.

От тази събота "Сървайвър" вече не се излъчва през уикенда и така предаването остана само в два дни – понеделник и вторник. Според слуховете, съкращаването довело до намаляване и на хонорарите на всички от екипа на предаването, включително и на Ваня.

Четете още: Миро показа пиянска снимка с Пола Абдул и разкри дали отново посяга към чашката