Миро показа пиянска снимка с Пола Абдул и разкри дали отново посяга към чашката

18 март 2023 | 15:20
4486
3
Снимки: Фейсбук
3

Изпълнителят се прехласна по мил спомен от преди доста години, когато е имал честта да се срещне с легендарната певица Пола Абдул (60), в която дори бил влюбен.

На снимката, която сподели във Фейсбук е по време на кариерата му с дует "Каризма" т.е. много отдавна.

"Една доста стара и пиянска (аз) снимка с Пола Абдул, в която бях лудо влюбен, когато излезе албумът и “Forever Your Girl”… (номер 10 в Billboard 200 най-велики албуми на всички времена от female artists) Продължавам да съм убеден, че това е най-интересният хореограф 80 и 90s. ПП Апропо, вече 4 години трезвеност", написа родната звезда. Миро не за първи път говори открито за проблема си с алкохола. От 4 години той обаче е преборил порока си. "Браво, Миро, само силните духом могат да преборят и побеждават пороците си! Ти си тук ,за да ни галиш с великолепният си глас!", хвалят го феновете му.


Четете още: Поли кръстосва света без Благо, снима се с Кристиано Роналдо

Още по темата

Коментари

3
  20 март 2023 | 23:41 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
2
  20 март 2023 | 16:27 отговор
 

Ее, ха наздраве!

 
1 Ahaha
  18 март 2023 | 21:17 отговор
 

Тази снимка е колаж, да си смени ретъчъра. Той не е на фокус, а Абдул е на фокус. Некадърен фотощоп.

 

Добави Коментар

Най-четени