Автор
Христина Кирилова

Ето защо Благо остави Татяна в отбора, няма да повярвате каква е причината

В снощния епизод на "Сървайвър" се случиха размени в отборите на "Известни" и "Войни", които доведоха до конфликти и изричането на някои истини, неизвестни до този момент.

Например точно тогава научихме кой пере бельото на Благой Георгиев, който пък се представя наистина впечатляващо в битките. Но знаем, че социалната игра и личните контакти в надпреварата имат дори по-голямо значение, отколкото представянето в игрите.

View post on Instagram
 

Оказа се, че фолкдивата Татяна, за която се говори, че е бивша любов на Джизъса, се грижи за прането му и явно това е плюс, който доведе до оставането ѝ в отбора "Известни". След размяната обаче "Войни" се превърна просто в "Сини", а "Известни" в "Червени".

Разкритието дойде от Снежана Макавеева, която беше изпратена в противниковия отбор и не скри разочарованието си от факта, че Благо е готов да я размени с друг играч. Същото се случи и с Божана Кацарова. Заради избора на Благо те да отидат при конкуренцията се стигна до неочаквани откровения.

"На Благо му остана човек, който да му пере гащите. Това е Татяна Къцова", заяви сеирджийски актрисата, а засегнатата от нея личност я прекъсна: "Само, че Татяна Къцова прави и много други неща и за разлика от някои жени, нашите мъже винаги са приветливи!"

View post on Instagram
 

На въпроса от Ваня Джаферович към Татяна: "Ти марионетка ли си на Благо?", фолкаджийката заяви: "Каквото и да чуя от Снежана и Божана, нищо няма да ме учуди. Жалко е, че трябва да изпадаме в такива подробности. Чалга певиците освен да изглеждат добре, могат да правят още хиляди неща. Освен да пера и да се грижа за цялото племе, мога да готвя, да чистя. Не се срамувам, че съм чалга певица, напротив. А от Снежана и Божана чух такива думи и цинизми от устите им, че не ми е удобно да ги повторя. Живи и здрави да са, нямам лоши чувства към тях".

Четете още: Поредната подмладена: Валерия от "Ергенът" лъже за годините си?