Автор
Христина Кирилова

Зрителите бесни: Воче си тръгна, а Капитонова кога?

Отборите на червените и златните се разделиха с още един участник в последния епизод на Hell’s Kitchen.

Маникюристката Вероника Срацимирова напусна кулинарната надпревара след слабо представяне в няколко резервации в Кухнята на Ада. Шоуто напусна и една от най-опитните звезди в третия отбор. Камелия Воче се препъна пред лесно предизвикателство, което ѝ коства участието в шоуто. Участниците от двата отбора готвиха в град Априлци в сърцето на Балкана, където ги очакваха над 20 хиляди фенове. Те бяха там за празника на сланината и греяната ракия.

View post on Instagram
 

Готвачите трябваше да приготвят най-добрата греяна ракия, а с блестящото си представяне Васил даде преднина на сините, които по-късно спечелиха в готварското предизвикателство и се отдадоха на заслужена почивка. Загубилите се изправиха в нов сблъсък с амбициозния отбор на звездите. Последва забавна и оспорвана игра с балони с хелий, в която червените грабнаха победата. Това доведе до нова елиминация при популярните участници и Камелия Воче напусна шоуто. Тя не успя да се справи със задачата да приготви перфектния омлет. Напускането ѝ разстрои поп-фолк дивата Роксана, която избухна в сълзи, обвинявайки себе си за загубата на златните.

View post on Instagram
 

Зрителите също не останаха безразлични и поискаха и бившата мома от "Ергенът" Виктория Капитонова да си тръгне. "За жалост способните вън, като Камелия, а такива като Виктория продължават, умеят да се въртят... На всички шеф Ангелов отряза наполовина омлета, за да види вътре дали е суров, само на Великата Виктория -не", пише зрител. "Е толкова нелепа елиминация не е имало досега! Искам да подчертая, че НЕ харесвам Воче като човек, но се е доказала като голям кулинар!", пише друг. "Жалко, Виктория не знае какво прави там, Камелия е много по добра", категоричен е трети.

Четете още: Ето защо Благо остави Татяна в отбора, няма да повярвате каква е причината