Автор
Ева Григорова

Андреа копира Кардашиян, продава носена рокля за 4 хиляди евро

Андреа взима пример от холивудските звезди и по-специално от семейство Кардашиян. Тя продава роклите си, които са вече носени от нея.

„Носени са само по един път и повече не са обличани“, каза изпълнителката пред „Телеграф“.

View post on Instagram
 

Андреа е направила сайт, където качва снимки на тоалетите и тяхната цена. Цените на дрехите са средно около 150-200 евро. Една обаче прави впечатление, тъй като цената ѝ е рекордните 4000 евро. Покрита е с блестящи камъни. „Тези дрехи са познати на моите феновете, които ме следят. Правя го, защото в този бранш няма как да повтаряш един тоалет. Ние не обличаме по два пъти едно и също“, сподели още блондинката.

View post on Instagram
 


Идеята на изпълнителката да даде нов живот на дрехите си идва от холивудските звезди, които често практикуват тази стратегия. Андреа се вдъхновила преди всичко от семейство Кардашиян, известно с красотата, стила си и брандовете, които създават. „В Америка също го правят, например линията на Кайли и Ким Кардашиян, и цялата им фамилия, те използват този начин на работа“, уточнява бившата изгора на Кубрат Пулев.Четете още: Най-очакваната страстна целувка в Ергенът вече е факт (СНИМКА)