Най-очакваната страстна целувка в Ергенът вече е факт (СНИМКА)

24 март 2023 | 11:37
48723
4
Снимки: Instagram
4

Най-дългоочакваната целувка във втория сезон на „Ергенът“ вече е факт, предаде Hotnews.bg. След като отношенията им преминаха през лека фрустрация, продиктувана от ревност и недоразбиране, Евгени и редакторката Елена се поддадоха на страстта и преминаха на следващото ниво, засвидетелствано с първа страстна целувка.

В поредния епизод на „Ергенът“ Елена поиска от Евгени да поговорят, като му сподели, че се е почувствала объркана след последната им среща, но през нощта е видяла падаща звезда, която ѝ е дала увереност, че действията ѝ я тласкат в правилната посока към сърцето му. Тя призна на Евгени, че се е извинила на Валерия за това, че е осъдила постъпките ѝ по време на бала на „Колежа на любовта“: „Истината е, че когато насочваш отрова към някого, тя се връща към теб. Онази вечер усетих, че съм се нагълтала със собствената си отрова и прецених, че нямам право да я съдя за нейния начин да се бори за това, за което е дошла“. 


„Елена, която харесвам, се върна – тази Елена, която забелязах от първия ден“, сподели Евгени, след което между двамата последва страстна целувка. Когато се върна на коктейла, Елена предпочете да запази в тайна чувствения момент от останалите момичета, но далеч не успя да прикрие емоцията си, която издаваше, че между нея и виртуоза все пак се е случило нещо повече.Четете още: Поли не може да дочака Благо - иска деца!

Още по темата

Коментари

4 Градски
  19 май 2023 | 00:44 отговор
 

Евгени утре те чакат пожарникарите да ти продухат устата с шлема на бат бою

 
3 Хахихи
  19 май 2023 | 00:18 отговор
 

Той гюне гюзелик, паднало рамо и леко подведен. Родителите му плакаха, колкото ни е тъжно за нашите деца навън, вместо да се радват, майка му усойница, змия, с претенции селски и в кой век е, на 24 г, какви стари й предлагаш. Валерия иска деца. Лошо свекърва. Бате, харесваш ли зетя на щерката си, интересно ми е бате бойко, някоя с джуки не си ли избра за парламента бате бойко

 
2 Тея
  14 май 2023 | 18:57 отговор
 

Плевенско то изчадие мъж не виждало май, освен животни.Простичко сие. .

 
1
  24 март 2023 | 12:29 отговор
 

тая пираня сигурно му е изгризала джуките, с тия венци и зъби нейните .....

 

Добави Коментар

Най-четени