Автор
Ева Григорова

Тайният сигнал на принцеса Шарлийн, че тя наистина иска да се разведе с принц Албер

Наскоро принцеса Шарлийн беше видяна без брачна халка на пръста си. Това подхрани нова вълна от слухове, че предстои скорошен развод в кралския двор на Монако.

Онзи ден Шарлийн беше снимана на входа на хотел в Милано с небрежна визия - бежов пуловер и дънки. Най-забележителният детайл обаче беше липсата на сватбен пръстен на пръста на принцесата. Естествено, веднага щом тези снимки се появиха в мрежата, кралските фенове отново започнаха да предричат бърз развод на Шарлийн и принц Албер II.

View post on Instagram
 

Малко преди това френското списание Royauté излезе с публикация, че Шарлийн и Албер наистина са в процес на раздяла. Тази статия беше публикувана от много други таблоиди, което предизвика спекулации в социалните мрежи.

От пресслужбата на двореца обаче веднага побързаха да опровергаят слуховете: “Бих искал официално да опровергая злонамерените слухове, разпространени от френското списание Royauté. Моля, пренебрегнете тази статия, тя е напълно неоснователна", каза говорител на кралството. Що се отнася до годежния пръстен на принцесата, редица други медии твърдят, че от 2017 г. Шарлийн редовно се появява на публични места без него, така че това не е нещо значимо.

View post on Instagram
 


Припомнете си, че тъй като Шарлийн прекара около 10 месеца в Южна Африка през 2021 г. (според официалните данни, поради заразяване със сериозна инфекция), в мрежата редовно се появяват слухове за раздор в брака на кралската двойка. Така например, според изданието Globe, Шарлийн е забранила на съпруга си да я докосва и използва чанта като преграда между него и нея. Освен това пресата пише, че принцесата получава впечатляваща “заплата“ от Албер II, за да продължава да бъде негова съпруга.