Автор
Антония Дамянова

Децата на Шарлийн и Албер се нуждаят от помощ: принцесата ужаси потребителите с тази снимка

За принца на Монако – Албер, и съпругата му - Шарлийн, не чуваме особено добри новини напоследък. Този път в полезрението на медиите попаднаха техните деца.

Мнозина вярват, че раздорът в тази двойка вече е достигнал до краен предел и най-много от това страдат най-скъпите на сърцето им същества – децата им – 7-годишните близнаци Габриела и Жак.

View post on Instagram
 

Съмненията, че монакската принцеса е избягала в Африка и не смята да се връща обратно при принца, не се появяват случайно. Бракът ѝ с Албер II е изпълнен със слухове и проблеми още от самото начало. Твърди се, че бившата плувкиня се е опитвала да избяга от Монако за родната си Южна Африка три пъти преди кралската сватба.

Припомняме, че през 2021 г. се появиха слухове, че на Албер се е родило трето извънбрачно дете. След тази новина принцесата замина за Южна Африка.

View post on Instagram
 

Близо година от принцесата нямаше ни вест, ни кост, а официалната версия беше, че там Шарлийн била лекувана от някаква сериозна инфекция. Когато се върна у дома, целият свят започна да говори за предстоящия развод.

До раздяла така и не се стигна. Или поне засега. Междувременно чрез вътрешни източници до медиите стигна информацията, че Албер обещал да плаща на жена си значителна сума всяка година, за да поддържа поне имиджа на щастливо семейство.

View post on Instagram
 

Днес, въпреки факта, че Шарлийн винаги присъства до съпруга си по време на публичните им изяви заедно, не е трудно да се забележи отчуждението между тях. Двамата почти никога не се докосват, а принцесата често се опитва да стои далеч от Албер, пише Wday.ru.

Последната снимка, която Шарлийн сподели в социалните мрежи, буквално ужаси потребителите. На фотото, на което са близнаците, снимани от близък план, почитателите на принцесата видяха знаци, че нещо не е наред и че децата имат нужда от помощ.

View post on Instagram
 

Първо, на кадъра се вижда странната прическа на Габриела, от което става ясно, че момичето отново се е подстригало само. Второ, въпреки усмивките, очите на децата издават, че те не са щастливи. И трето, както отбелязват някои последователи в коментарите, изглеждат някак изоставени.

„Вижте колко неугледни изглеждат напоследък, често облечени неподходящо, сякаш са отгледани от самотен баща.“

„Винаги съжалявам тези близнаци, когато виждам техни снимки. Въпреки факта, че всички кралски деца са, меко казано, привилегировани и има цяла армия от хора, които се грижат за тях, в тези двамата има нещо специално. Те са като две пренебрегнати деца, които се държат неадекватно, защото изпитват болка. Те винаги изглеждат диви и неподдържани, сякаш им липсва емоционалното присъствие на родителите им.“

„Всички коментира косата на момичето и факта, че тя продължава да се подстригва сама. Това е естествена реакция на травма. Това е форма на самонараняване. Бедното момиче вика за помощ. Погледът ѝ казва същото.“

View post on Instagram
 


Що се отнася до прическата, нека да припомним, че самата Шарлийн, преди да напусне семейството си за една година, също си направи бунтарска прическа, като обръсна слепоочието си. Според психолози най-вероятно Габриела повтаря примера на майка си, с което сякаш зове за помощ.

Четете още: Преди принцеса Шарлийн: Ето коя е най-скандалната кралска особа на Монако!