Автор
Ева Григорова

Миро само леко бутнал Мария - после какво станало, не разбрал

Днес ще стане ясно каква е съдбата на Мирослав Соколов, все още настоящ мъж на Мария. Любопитно е какво каза той на разпита:

„Не съм пребил Мария, само я бутнах и тя се нарани при падането. Може и да съм я ударил без да искам, докато се отбранявах – тя първа ме нападна“.

Това е обявил при първоначалния разпит след задържането си под стража Мирослав Соколов, мъжът на фолкаджжийката Мара Отварачката. Според думите на запознати с разследването, лихварският бос, вероятно посъветван от адвоката си, застъпва версия, удивително наподобяваща тази на Юлиян Вергов, който беше обвинен в побой от актрисата Диана Димитрова, случил се преди повече от 5 г. – че не й е посегнал, а само я е бутнал.



За разлика от нашумялата афера между Вергов и Димитрова обаче, Миро Дзвера трудно ще убеди прокуратурата и съда в своята версия, тъй като е закопчан със зареден пистолет, а полицаите са видели с очите си окървавената Мария, която впоследствие си е извадила и медицинско свидетелство с точно описание на причинените й травми. До този момент Мирослав Соколов и неговия адвокат отказват изявления пред медиите.

Запознати с разследването обаче твърдят, че Миро Дзвера ще обвини Мара Отварачката за кървавата домашна ексцесия. „Мирослав ще защитава версията, че е съобщил на Мария, че е взел решение да прекрати отношенията си с нея и да се върне при бившата си съпруга Вая. Заради това избухнал скандала с Мария, която му се нахвърлила и той, отбранявайки се, случайно я е наранил“, разкрива полицейски източник на „Уикенд“.



Междувременно стана ясно, че довечера гледаме Мария и Миро в „Хелс Китчън”

Мара Отварачката, мъжът ѝ Мирослав и трите им деца, които са от предишни техни връзки, ще гостуват довечера в „Хелс Китчън”. Предаването е снимано преди няколко месеца, когато двамата са все още във връзка, но ще бъде излъчено довечера.



Четете още: Джулиана Гани сподели страхотна новина