Автор
Весела Георгиева

Джулиана Гани сподели страхотна новина

"Днес стартира нашият YouTube канал. предстоят много моменти на радост, пътувания, как да се справите с лудницата вкъщи по един забавен начин и още нещо... Оставям ви линк в биото", написа Джулиана Гани в Инстаграм.

А последователите й веднага се включиха с молба да бъде по-активна там и да споделя повече любопитни неща, свързани с отглеждането на Кай, начина й на хранене и поддържането на перфектната й форма.

View post on Instagram
 

Със сигурност Джулката ще споделя доста лични новини в новия си канал, предвид факта, че снимката към новината е на половинката й - Теодор, и техния син.

View post on Instagram
 

Много от последователите на плеймейтката коментират, че бебето и баща му са като "две капки вода".

Някои изразиха любопитство относно честите пътувания на Теодор, който иначе работи като полицай. Джулката с чувство за хумор ги попита да не би да завиждат... И предложи другия път да ги вземат с тях!

На въпроса дали не смята, че заслужава по-висок стандарт на живот Гани отговаря, че всъщност има всичко, от което се нуждае...

"Усмихвайте се враговете си, когато не ви върви и нямате късмет, на всичко, което ви предоставя животът", посъветва Джулката своите почитатели.