Автор
Ева Григорова

Андреа разказа за тежките моменти от кариерата си

Бившата половинка на Кубрат Пулев Андреа реши да разкрие своите отношения с колегите от фолка. Тя сподели, че славата е като нож с 2 остриета и в годините заради известността си е преживяла тежки моменти.

Русокосата изкусителка признава, че успехът, който е постигнала, ѝ е донесъл и негативи.
Пред ФЕН ТВ тя даде откровено интервю, където каза, че когато гледа своите стари клипове, чувства меланхолия и носталгия. През годините е станала свидетел на много нападки, както от колеги, така и от външни хора. За нея успехът е свързан и със завистта на другите.

Андреа разкри, че поддържа взаимоотношения с повечето си колеги от фолка и няма лоши чувства към никого. Дори напротив, липсва ѝ времето, в което заедно са били по големи концерти и турнета.

Тя каза, че не е ограничила контактите с много от своите колеги, просто нямат допирни точки в момента. Турнетата и концертите са били тези, които са ги сплотявали – признава русата дива.
Въпреки това Андреа се гордее с това, че е запазила добри отношения с повечето от тях.

Атрактивната звезда намира жанра за доста променен, а също така и изпълнителите вече нямат такава агресия помежду си.
Тя е на мнение, че в момента попфолкът се е променил, вече го няма съревнованието от миналото. Всеки инвестира много пари, когато работи и е нормално да има съревнование.



Четете още: 5 години затвор грозят мъжа на Мария заради побоя