Автор
Ива Петрова

Айлин се разгневи на Пам, защото я нарече 'ходещ секс'

Лют спор се разпали във вчерашния епизод на "Ергенът" между пухкавата Пам и моделката Айлин. Ябълката на раздора се оказа интересно предизвикателство, което момичетата си спретнаха в имението, докато Евгени се наслаждаваше на романтичната си разходка с Меган.

В играта с любопитно име „Червената кутия на откровенията“ дамите трябваше предварително да си зададат анонимни въпроси. Сред порядъчно зададени въпроси от типа на „Мислиш ли, че си влюбена в Евгени?“ и „Харесваш ли да се целуваш с него?“, пред Айлин се озова и щекотливото запитване: „Защо поведението ти към мъжете е сякаш са ходещи полови органи?“, което видимо я засегна доста дълбоко.

Явно определението „ходещ секс“ хич не се бе понравило на шампионката по карате и тя не спести впоследствие бурната си реакция.

„Към мен е насочена злоба само защото съм с хубаво тяло, имам достатъчно голямо самочувствие и съм красива. Толкова ли е им е гадно на тези жени, че те не изглеждат по този начин?! Дай да си отрежа главата, щом съм хубава“, избухна обидената Айлин.

За да разбере кой е "завистливия" автор на въпроса, Айлин предприе акция на издирване, като сравняваше почерци. Така стигна до заключението, че провокативното запитване е дошло от Пам. По време на вечерния коктейл плюс сайз моделката се опита спокойно да обясни на Айлин какво я е накарало да ѝ постави етикет „ходещ секс“, но засенатата Айлин категорично не прие доводите ѝ и се закани да разобличи „злобните ѝ намерения“. "Сега как ще се държи към мен баща ми, отношенияти с него са на косъм? Аз идвам от много малко място. С какво око ще ме гледат там хората", оплака се Айлин.

Реакцията ѝ спрямо Пам дойде, след като закръглената писателка бе за пореден път атакувана от Елисавета за външния ѝ вид. Силно разстроена от отношението на двата дами към себе си, Пан не издържа и избухна в сълзи. "Нима аз не се чувстам обидена заради етикетите, които ми слагат някои жени в имението, нима и аз нямам майка, която сще страда, когато аз страдам", каза тя пред камерите на "Ергенът".

Играта също така стана повод доскорошните дружки Айлин и Джия да изяснят разклатените си приятелски отношения. Джия призна, че Айлин я е накарала да се почувства виновна заради това, че разговаря и с други момичета. Нещо, за което преди това я бе осъдила и другата ѝ уж приятелка - Валерия. „Огорчена съм!“, изрази болката си фолк певицата, която официално влезе в приятелския кръг на Пам и Елена.


Четете още: Най-сетне! Ергенът изгони Елисавета заради Пам