Автор
Ива Петрова

Диана Димитрова се страхува за живота си

Актрисата Диана Димитрова е изоставила жилището си в София. Причина за решението ѝ е скандалът с колегата ѝ Юлиан Вергов.

В момента звездата от „Откраднат живот“, която твърди, че е станала жертва на физическо посегателство от страна на актьора Вергов преди пет години по време на снимките на сериала, се е изнесла в провинцията.

Скоро, в предаването на Крум Савов, тя сподели във видео връзка, че се страхува за живота си, поради което смята да изостави дома си в столицата.

Тя допълни пред журналиста, че промяната на местонахождението ѝ няма да попречи на работата ѝ в Народния театър и че ще продължи да се изявява в няколко постановки.

"В преписката на прокуратурата ясно се казва, че има оттоци и кръвонасядания в областта на рамото и лицето, но това умело се замита под килима. И аз излизам като човек, който се бори с вятърни мелници. Аз нямам нито тези връзки, нито пари, нямам приятелствата. Това е причината в момента аз да не съм в София, защото аз не чувствам, че съм в безопасност", заяви тя.

На въпрос защо почти цялата гилдия е подкрепила Вергов, след като прокуратурата отказа да образува производство срещу него, актрисата отговори, че повечето от колегите ѝ са навързани като "свински черва" и се подкрепят.

View post on Instagram
 


На въпрос какви са отношенията ѝ с дъщерята на Вергов и дали наистина ѝ е пращала SMS-и и снимки, както се твърди, Диляна отговори, че няма как да има телефона на дъщерята на Вергов, ако не е била интимна с него, както и че тя самата би искала да разбере за какви съобщения става въпрос.

Димитрова отново подчерта, че 20 от 31-мата членове на екипа на "Откраднат живот" не са били на работа в деня на инцидента, но това не им е попречило да се отрекат от нея, подписвайки се в отворено писмо, че не са станали свидетели на въпросиня побой.

Актрисата се закани, че няма да остави нещата така и че ще обжалва решението на прокуратурата, а Вергов ще съди за лъжа.

View post on Instagram
 

Четете още: Ергенът бил 'класен манипулатор' - върти жените, както си ще