Автор
Теодор Муховски

Котката на Карл Лагерфелд с покана за най-известното светско събитие в САЩ

Met Gala е едно от най-известните светски събития на Щатите. Стана ясно, че на него специален гост е котката на вече покойния моден дизайнер Карл Лагерфелд.

Лукас Берлулие, агент на котката Шупет и собственик на агенцията My Pet Agency, която се занимава с мениджмънта на световноизвестни домашни любимци обяви, че "тя получи поканата".

View post on Instagram
 


„Това е събитие се провежда в чест на наследството на Лагерфелд, а Шупет очевидно е централна част от наследството“, каза Берулие.

Темата на тазгодишната изложба на Costume Institute е Карл Лагерфелд: Линия на красотата. Събитието ще отдаде почит към прочутия германски дизайнер, работил за Chanel, Fendi, Balmain и безброй други модни къщи преди да си отиде от този свят през 2019 г.

Някои хора даже спекулират, че Шупет може да бъде звездата на червения килим на годишната гала, която се ръководи от главния редактор на Vogue Анна Уинтур на 1 май.

View post on Instagram
 


Освен че беше собственост на Лагерфелд, Шупет е и наследник на богатството на дизайнера, който нямаше деца преди смъртта си. В момента котката живее в имението на Лагерфелд.

Четете още: Фенове към Райън Гослинг: Не си ли твърде стар за Кен?