Автор
Ева Григорова

Телефонният разговор, който промени всичко между Шакира и Пике

В мрежата се появи повече информация за последния телефонен разговор между Шакира и Жерар Пике, два дни преди певицата да напусне Испания.

Колумбийската суперзвезда се премести да живее в Маями заедно с децата си Милан и Саша.

View post on Instagram
 

Децата на Пике и Шакира ще посещават едно от най-ексклузивните училища в града, Miami Country Day School, което струва между 33 хиляди и 46 хиляди долара на година.

Междувременно телевизионното шоу Fiesta даде повече информация за съдържанието на последния разговор на двойката.

В него Шакира казала на Пике, че след два дни със сигурност ще се премести в Съединените щати със Саша и Милан.

View post on Instagram
 


Колумбийската певица обяснила, че причината да побърза да го направи е, че баща ѝ се е влошил и трябва да получи лечение, което не може да му предложено в Барселона. Въпреки това каталунецът никак не харесал решението и бил изключително ядосан на певеца, показвайки, че е тотално против него.

По-късно пък се появиха слухове, че има още една причина Шакира да побърза с преместването. Според медиите певицата получла писмо от бащата на Пике, който ѝ поставил ултиматум, който гласял, че има две седмици на разположение, за да напусне семейния си дом.

Телефонният разговор никак не допаднал на певицата, тъй като тя очаквала той да мине без проблеми: “Разстроена е, защото последният разговор не беше толкова приятелски, колкото очакваше“, разкриха още в предаването.

View post on Instagram
 


Днес Шакира помоли за уважение към личното ѝ пространство след преместването ѝ в Америка.

Тя има желание да започне отначало и помоли медиите да уважават личния живот на синовете ѝ, докато се установяват в Маями.

“Скъпи приятели, журналисти и медии,

Тъй като те започват нова фаза от живота си, призовавам медиите от името на моите деца да уважават правото им на личен живот.

Вярвам, че журналистите и фотографите ще проявят разбиране към ситуацията, в която се намират Милан и Саша и могат да се държат по възможно най-човешкия начин с тях, като се има предвид, че става въпрос за здравето, физическата и емоционална цялост на две деца на 8 и 10 г., които просто искат да могат да излязат на улицата и да посещават училище, чувствайки се в безопасност и да бъдат спокойни, че няма да бъдат преследвани или подложени на постоянно наблюдение от камери“, написа Шакира в своя профил в Instagram.

View post on Instagram
 


“Отправям тази молба не като артист, а като майка, която иска да защити и да се погрижи за психологическото и емоционалното благополучие на децата си, така че да могат да живеят здравословен и щастлив живот, какъвто всяко дете заслужава“ - добави тя.