Автор
Антония Дамянова

3-дневен мрак ще покрие Земята: Пътешественик във времето посочи най-ужасяващия период за човечеството

Онези, които твърдят, че са пътували в бъдещето, често предупреждават човечеството за предстояща опасност. Този път се появи човек, който уверява, че е пътувал до 2582 г. и сега е решил да предупреди всички за може би най-ужасяващия период в историята, който предстои, пише Wday.ru.

Апокалиптичният период ще продължи три дни и ще бъде белязан от пълен мрак. По думите на пътешественика във времето на Земята ще настъпи глобална техническа повреда и електричеството ще спре.

Вероятно тя ще бъде предизвикана от някакви неизвестни сили, тъй като има един мистериозен момент в думите му.

"В 00:00 ч. на 6 юни 2026 г. Земята ще навлезе в тридневен мрак. Не гледайте нагоре към светлината в небето, идваща от пирамидите. Не използвайте никакво изкуствено осветление освен свещи."

Какви са тези пирамиди, мъжът от бъдещето не обяснява, но призовава всички да започнат да се подготвят за зловещите три дни на тъмнина още от сега. Що се отнася до пирамидите, напоследък излиза информация, свързана с очевидци на НЛО в небето във формата на пирамиди.

На пръв поглед всичко това звучи като абсолютна фантазия. Интересното обаче е, че предупреждението за пълна тъмнина над Земята се появява и в много други пророчества.



Например, друг пътешественик във времето също говори за глобално прекъсване на електрозахранването. "Всичко ще се изключи – интернет, електричество. Ще бъде ужасно. Размирици, бунтове, смърт – ще дойдат най-лошите времена в историята на човечеството", казва той.

Френската монахиня Мари дьо ла Фауде предсказва още през 1819 г.: "По това време ще има три дни непрекъсната тъмнина. В този ужасен мрак ще горят само свещи, които са благословени. Свещите ще горят три дни, но в лоша къща те няма да светят. Въздухът ще стане противен. Светкавици от небесни лъчи ще падат по улиците на градовете. Но не трябва да поглеждате нагоре."



Какво означават тези видения? Какви са лъчите и пирамидите, за които пътешественикът във времето също споменава? Може би това е някакъв вид оръжие – но не е ясно дали е земно, или извънземно.

Четете още: Пътешественик във времето каза кой град през 2023 г. ще бъде напълно изтрит от лицето на земята