Тази вечер водещият на „Ергенът“ Наум Шопов изненадващо обяви, че Пам Велидис е напуснала формата по лични причини. Това остави силно изненадани всички момичета в имението и най-вече най-добрите ѝ приятелки там – Елена, Микаела, Боряна и Ирина. „Преди коктейлът да започне, трябва да ви информирам за нещо. По лични причини Пам реши да напусне имението. Тя е добре, всичко е наред, праща ви поздрави, а на теб, Евгени – прегръдки“, обяви Наум при приветстването на Генчев на коклейла, без да издава допълнителни подробности.

В официалната фейсбук страница на предаването също бе публикуван пост, свързан с изненадващото решение на есеистката на крачка от финала. „По нейна молба и от уважение към естеството на личния мотив, темата не е застъпена в предаването. Благодарим ѝ, че бе част от формата! Следващата среща с Пам ще бъде в петък, в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, посочва се в съобщението от продукцията, видя Hotnews.bg.

Пам е втората участничка в историята на романтичното риалити у нас, която напуска надпреварата не защото не е получила роза от „ергена“. Припомняме ви, че миналата година Александра върна заветното цвете на Виктор Стоянов след грандиозен конфликт между нея и Виктория Капитонова.

А дали Пам ще разкрие истината за решението си да се оттегли от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев, ще разберем в петък от 22:00 ч. в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по bTV.