Автор
Христина Кирилова

Не може да бъде: Джия и Айлин се обърнаха срещу Валерия

Истинска женска война се разрази в снощния епизод на "Ергенът". Дори заклетите три приятелки - Валерия, Джия и Айлин си размениха остри реплики.

След поредния индивидуален разговор между защитничката на правата на животните и Евгени, Джия и Айлин бяха на нокти, заради самодоволството, което излъчва приятелката им от факта, че за кой ли път е нацелувана от ергена.

View post on Instagram
 

Те определиха поведението на Валерия като надменно и дори я изгониха, когато тя направи опит да се настани при тях на снощния коктейл. Хапливите реплики между трите приятелки предизвикаха учудване дори и в останалите участнички, но Ирина се възползва от момента, за да ги нападне, като се стигна до огромен скандал между нея и моделката.

„Аз съм дошла тук наистина да срещна своята любов, имам си работа, имам си и приятели. Нямам приют, не съм моделка, нито инфлуенсърка или певица. Не знам как може една жена, която има чувства към своя любим, да се радва, че нейната приятелка се е целувала с него и да не изпитва ревност. Аз щях да полудея, ако някоя жена целува и докосва моя мъж“, заяви Ирина, за да провокира Айлин, Джия и Валерия, като подсказа, че трите красавици не търсят любов, а реклама. Бесарабската българка сподели учудването си от факта, че те не изпитват ревност, когато всяка от тях се целува с Евгени, на което Валерия отговори:

View post on Instagram
 

„Аз няма как да изпитвам ревност към човек, който не е мое притежание и никога няма да бъде. Независимо дали Евгени ще си тръгне от тук с мен, аз и навън няма да го ревнувам, защото аз такова чувство не съм изпитвала“, категорична беше тя и обвини Ирина и всички останали, че носят маски и не са искрени.

Четете още: Ексклузивно: Ето какво се е случило между Сузанита и Марк (снимки)