Автор
Весела Георгиева

Бен Афлек издаде "тайната диета" на прекрасната си половинка Джей Ло

Бен Афлек сподели в предаването "Шоуто на Дрю Баримор" каква е "тайната диета", с която съпругата му, Дженифър Лопес, успява да изглежда невероятно.

След като Дрю го попита каква система на хранене следва Дженифър, за да поддържа удивителната си форма на 53 години, Бен каза, че е принуден да разкрие нещо, което може да разстрои актрисата.

View post on Instagram
 

"Истината е, че Дженифър яде каквото си поиска. Всичко: пица, бисквити, сладолед", разкри Афлек.

Той уточни, че Лопес редовно тренира, но отбеляза, че не всички хора просто тренират: "Аз също тренирам, но не изглеждам магически на двадесет +. Нямам перфектна кожа и всичко останало. Разбира се, не омаловажавам нейните достойнства. Дисциплината и работата върху себе си изминават дълъг път. Но в нея има и нещо свръхчовешко. Тя е най-очарователната жена на света - просто изглежда умопомрачително".

Актьорът говори и за една черта, която според него Дженифър би искала да промени у него - и това е неспособността му да се изразява лаконично.

"Мисля, че тя би искала да говоря по-кратко. Не знам дали сте забелязали или не, но аз говоря едно и също нещо в кръг, няма как да ме спрете. Тя обаче никога не ми е казвала това на глас", споделя Бен, пише "Дарик".

View post on Instagram
 

Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха миналото лято. Запознават се още през 2001 г., когато Дженифър е омъжена за танцьора Крис Джъд. След развода Лопес и Афлек имаха афера, дори се сгодиха, но така и не се ожениха. Почти 20 години по-късно, през есента на 2021 г., бившите влюбени решиха да възобновят връзката си. През пролетта на 2022 г. Дженифър и Бен се женят тайно в Лас Вегас, а след това вдигат пищна сватба в Калифорния.

Наскоро двойката беше забелязана на обяд в хотел "Бевърли Хилс" в Лос Анджелис.