Автор
Ива Петрова

Ухажори заливат с горещи предложения Пам от 'Ергенът'

По време на гостуването си в Шоуто на Николаос Цитиридис атрактивната Пам сподели любопитни детайли около себе си.

Освен че разкри причината, поради която си е тръгнала от романтичното риалити предаване "Ергенът", есеистката призна, че в момента няма мъж до себе си, както и че прекарва голямата част от свободното си време във фитнес залата.

Червенокосата хубавица обаче отбеляза, че макар и без половинка в момента, ухажори не ѝ липсват. Загорели за ласките на Пам представители на силния пол ежедневно обсипват любимката си с горещи предложения.

Под всяка от фотографиите ѝ е пълно с комплименти от почитатели, които я молят да им пише лични съобщения. Именно там Пам получава от непознати далеч по-искрени и откровени признания в любов. Някои от ухажорите обаче веднага сменяли тона, когато Велидис не им отговорела, като дори започвали да я обиждат.

„Някакъв човек ти пише колко си сладка, готина и красива и, ако не им отговориш, започват да те обиждат по всевъзможни начини”, отбеляза тя.

Немалко от почитателките на Пам ѝ признаха, че също са имали нейния опит, като допълниха, че подобно поведение е признак за ниска интелигентност. „И високо интелигентни са ми писали, честно казано”, продължи с признанията Пам.

View post on Instagram
 

Четете още: Пам призна: Тъжна загуба на любим човек била причината за напускането на "Ергенът"